20120727 Queen Elizabeth

 

27 juli: Queen Elizabeth N.P.

Voor het vertrek naar QENP in de ochtend een ‘Chimp walk’ gemaakt.

Ook de rit naar het Queen Elizabeth Nationaal Park was een lange zit. Om 7:15 vertrokken en om 19:00 uur aankomst bij de lodge. Een mooie plek met uitzicht op het kanaal en het geluid van knorrende nijlpaarden.

 

28 juli.

In de ochtend een gamedrive door het park. Aan het begin een mannetjesleeuw op de weg gezien, maar deze dook snel weg in het hoge gras. In de middag een boottocht gemaakt over de Nijl. Vele vogels en dieren gezien.

 

29 juli.

In de ochtend een tocht gemaakt om de chimpansees te kunnen zien. We hebben ze wel gehoord, maar helaas niet gezien. In de middag in Ishasha Park naar  ’tree climbing lions’ zitten zoeken, maar ook hier geen geluk gehad. Vandaag weer een lange dag gehad, van 7:00 t/m 19:00 uur onderweg.

 

Diashow: 

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Afzonderlijke foto’s:

BtHip Prev

BtHip Next