Summerland

 

Richting de wijn.

Vroeg eruit en een korte wandeling gemaakt op de campground in Manning Park. Meerdere eekhoorns gezien, ze zijn overigens overal…
Onderweg bij de Beaver Pont rondgelopen om naar de bever burcht te kijken. In Princeton een korte pauze ingelast voor koffie met een cake. Tevens was het tijd voor inkopen. Daarna verder door richting het noorden. Dichtbij Penticton werd het steeds drukker op de weg. We hebben hier diverse RV campsites gezien met een strand: doorrijden dus. Bij het infocentrum in Penticton gaven ze aan dat er een rock concert is en e.e.a. is volgeboekt; doorrijden dus.
Maar in Summerland was er plaats. Gekozen voor een camping in/op een boomgaard (‘peach orchard campground’). Met rijpe oogst aan kersen. Vandaag was een warme dag, hebben wel lekker kunnen lezen in de schaduw.
De kersen waren lekker rijp. Wat nog meer lekker was: de eigenaar ging ’s avonds gif spuiten! Hebben de RV vooraf maar iets verderop geparkeerd gezet. Na een uur kon we weer terug naar de ‘bug-free’ plek met toch een vreemd gevoel: werkt het gif nu alleen bij insecten? We zagen dat er tenten het gif op hun dak hebben gekregen. Nou ja, het zal wel. Nadien van de eigenaar gehoord dat het voor ons niet schadelijk is, maar hij zat bij het spuiten wel als een witte Darth Vader op zijn trekker! Woeha!
BtHip PrevBtHip Next